- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
balazs_t #116 üzenetére
"ha érdekel szólj, eljössz és megnézheted a 3D Vision-t ha gondolod."
Ezt kéne megskubiznod! Én szeretem az ilyen házi barkács cuccokat és egész jó minőségű projectort lehet kendácsolni ha odafigyelsz. Mindeképpen teszek egy próbát, youtube-on is van fenn egy csomó videó (home made projector). Lényeg, hogy olyan képet tudsz egy LCD panel és egy írásvetítő segítségével kivetíteni amilyen az LCD panel felbontása
Lesz egy pici időm tutti összedobok egy ilyen masinát. Külsőre humoros lesz, de ha műxik akkor magasról teszek rá
-
hito
nagyúr
Srácok!
Valamelyik nap teljesen véletlenül sikerült betekintést nyernem a nV butábbik 3D megoldásába (anaglyph asszem). Telepítettem éppen a 9600GT-m driverét és láttam, hogy a Start menübe kirakott valami 3D Vision Discover menüt. Sajnáltattam is magam, hogy na ez az amit én nem fogok tudni kipróbálni, de azért rányomta.
Megdöbbenve vettem észre, hogy rögtön az első ablakban felajánlja a választás lehetőségét: anaglyph vagy "real" 3D Vision. Elő is túrtam a jó öreg cián-piros szemüveget. Hát leesett az állam
Ha ez így néz ki, akkor milyen lehet az igazi 3D Vision?Rögtön beindult a gépezet és elkezdtem tesztelni néhány játékot. Crysis retek, Metro 2033 már jobb, de a NFS Shift belső nézetből játszva valami elképesztő (legalábbis nekem)
Kérdésem az lenne, hogy filmeket nem lehet ilyen alapon 3D-ben nézni? Hiszen a játékokat sem úgy gyártották le, hogy ezt tudja automatice (gondolom én). Elég butus a kérdés, mert 1000%, hogy nem csak nem értem, hogyha a játékokhoz hozzá tud tenni egy ilyen plusszt a driver akkor a filmekhez miért nem?
Esetleg aki így játszik tudna ajánlani még game-eket amik korrektül néznek ki? Az nV vezérlőpanel véleményében valahogy nem bízok (ott kategorizálja látvány alapján a játékokat).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Formula-1
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Yettel topik
- Path of Exile 2
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest