Hirdetés
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Srácok!
Valamelyik nap teljesen véletlenül sikerült betekintést nyernem a nV butábbik 3D megoldásába (anaglyph asszem). Telepítettem éppen a 9600GT-m driverét és láttam, hogy a Start menübe kirakott valami 3D Vision Discover menüt. Sajnáltattam is magam, hogy na ez az amit én nem fogok tudni kipróbálni, de azért rányomta.
Megdöbbenve vettem észre, hogy rögtön az első ablakban felajánlja a választás lehetőségét: anaglyph vagy "real" 3D Vision. Elő is túrtam a jó öreg cián-piros szemüveget. Hát leesett az állam
Ha ez így néz ki, akkor milyen lehet az igazi 3D Vision?
Rögtön beindult a gépezet és elkezdtem tesztelni néhány játékot. Crysis retek, Metro 2033 már jobb, de a NFS Shift belső nézetből játszva valami elképesztő (legalábbis nekem) 
Kérdésem az lenne, hogy filmeket nem lehet ilyen alapon 3D-ben nézni? Hiszen a játékokat sem úgy gyártották le, hogy ezt tudja automatice (gondolom én). Elég butus a kérdés, mert 1000%, hogy nem csak nem értem, hogyha a játékokhoz hozzá tud tenni egy ilyen plusszt a driver akkor a filmekhez miért nem?
Esetleg aki így játszik tudna ajánlani még game-eket amik korrektül néznek ki? Az nV vezérlőpanel véleményében valahogy nem bízok (ott kategorizálja látvány alapján a játékokat).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Milyen notebookot vegyek?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mesterséges intelligencia topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rögtön beindult a gépezet és elkezdtem tesztelni néhány játékot. Crysis retek, Metro 2033 már jobb, de a NFS Shift belső nézetből játszva valami elképesztő (legalábbis nekem)