Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Srácok!
Valamelyik nap teljesen véletlenül sikerült betekintést nyernem a nV butábbik 3D megoldásába (anaglyph asszem). Telepítettem éppen a 9600GT-m driverét és láttam, hogy a Start menübe kirakott valami 3D Vision Discover menüt. Sajnáltattam is magam, hogy na ez az amit én nem fogok tudni kipróbálni, de azért rányomta.
Megdöbbenve vettem észre, hogy rögtön az első ablakban felajánlja a választás lehetőségét: anaglyph vagy "real" 3D Vision. Elő is túrtam a jó öreg cián-piros szemüveget. Hát leesett az állam
Ha ez így néz ki, akkor milyen lehet az igazi 3D Vision?
Rögtön beindult a gépezet és elkezdtem tesztelni néhány játékot. Crysis retek, Metro 2033 már jobb, de a NFS Shift belső nézetből játszva valami elképesztő (legalábbis nekem) 
Kérdésem az lenne, hogy filmeket nem lehet ilyen alapon 3D-ben nézni? Hiszen a játékokat sem úgy gyártották le, hogy ezt tudja automatice (gondolom én). Elég butus a kérdés, mert 1000%, hogy nem csak nem értem, hogyha a játékokhoz hozzá tud tenni egy ilyen plusszt a driver akkor a filmekhez miért nem?
Esetleg aki így játszik tudna ajánlani még game-eket amik korrektül néznek ki? Az nV vezérlőpanel véleményében valahogy nem bízok (ott kategorizálja látvány alapján a játékokat).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Rögtön beindult a gépezet és elkezdtem tesztelni néhány játékot. Crysis retek, Metro 2033 már jobb, de a NFS Shift belső nézetből játszva valami elképesztő (legalábbis nekem)