Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• balazs_t

tag

válasz Márton #310 üzenetére

Ja így már értem... szóval nem, nálam is csak 60 és 120 Hz van. Miért lenne fontos a 100 Hz?

"akkor a fehér flash-t is láthatod a szemcsin keresztül"

Na most megfogtál, mert én nem vettem észre semmilyen különbséget a link és az Nvidia képe között.

Eleinte néhány apró probléma azért volt. Az Nvidiás szemüveg függetlenül a projektor beállításától (dlp vagy 3d vision) hibátlanul működött, viszont az Acer DLPs szemcsivel azért küzdeni kellett, hogy megtalálja a szinkront.
    - Egyszer olyat csinált, hogy szemüveg nélkül látszott, hogy a két kép megvan de mikor felvettem a dlp szemüveget akkor mindkét szememre ugyanazt a képet kaptam. Eleinte nem is tűnt fel, csak valami fura volt, aztán rájöttem, hogy azért mert nem 3Ds a kép. :))
    Néha csinált olyat, hogy folyamatosan váltogatta a jobb-bal szemre tett képet. Aztán rájöttem, hogy ha kapcsolgatom a teljes képernyős módot, akkor újraszinkronizál a szemüveg, és így elég gyorsan beállt.
    - Aztán a másik dlp-s szemüveg meg egyszer mintha lemaradt volna picit és szépen látszott hogy rakja össze a DLP-s projektor a képet különböző színekből. Szép kék meg talán zöldes lett a kép :) Erre az volt a megoldás, hogy közelebb hajoltam a falhoz és azonnal beállt a kép.

Ez persze még csak próbaüzem volt, kb. 1,5 méterről vetítve egy sárga színű diszperzites festett falra. :) Én azért bízom benne, hogy a vászonra vetítve még ennyi probléma sem lesz. Vasárnap talán már ki tudok próbálni mindent, már rendesen felszerelt állapotban.

Igazi ínyencség lesz, hogy a házimozi erősítőre kötve vajon fel tudom-e ismertetni H5360 ként a projektort. :)

Új hozzászólás Aktív témák