- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs_t
tag
Ja így már értem... szóval nem, nálam is csak 60 és 120 Hz van. Miért lenne fontos a 100 Hz?
"akkor a fehér flash-t is láthatod a szemcsin keresztül"
Na most megfogtál, mert én nem vettem észre semmilyen különbséget a link és az Nvidia képe között.
Eleinte néhány apró probléma azért volt. Az Nvidiás szemüveg függetlenül a projektor beállításától (dlp vagy 3d vision) hibátlanul működött, viszont az Acer DLPs szemcsivel azért küzdeni kellett, hogy megtalálja a szinkront.
- Egyszer olyat csinált, hogy szemüveg nélkül látszott, hogy a két kép megvan de mikor felvettem a dlp szemüveget akkor mindkét szememre ugyanazt a képet kaptam. Eleinte nem is tűnt fel, csak valami fura volt, aztán rájöttem, hogy azért mert nem 3Ds a kép.
Néha csinált olyat, hogy folyamatosan váltogatta a jobb-bal szemre tett képet. Aztán rájöttem, hogy ha kapcsolgatom a teljes képernyős módot, akkor újraszinkronizál a szemüveg, és így elég gyorsan beállt.
- Aztán a másik dlp-s szemüveg meg egyszer mintha lemaradt volna picit és szépen látszott hogy rakja össze a DLP-s projektor a képet különböző színekből. Szép kék meg talán zöldes lett a képErre az volt a megoldás, hogy közelebb hajoltam a falhoz és azonnal beállt a kép.
Ez persze még csak próbaüzem volt, kb. 1,5 méterről vetítve egy sárga színű diszperzites festett falra.
Én azért bízom benne, hogy a vászonra vetítve még ennyi probléma sem lesz. Vasárnap talán már ki tudok próbálni mindent, már rendesen felszerelt állapotban.
Igazi ínyencség lesz, hogy a házimozi erősítőre kötve vajon fel tudom-e ismertetni H5360 ként a projektort.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Vírusirtó topic
- Könyvajánló
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Így néz ki az újratervezett S Pen
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Asus DUAL-RTX5070-O12G nVidia 5070 12GB GDDR7 OC videokártya bontatlan dobozában eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Gigabyte GeForce RTX 2060 6GB Garanciával!
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest