- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaddemon
csendes tag
Sziasztok,
átverés az egész, Nigériába semmit ne küldjetek. Én az Expresszen hirdettem fényképezőt, egy nap alatt meg is keresett egy "angol" nő, gyanakodtam is első perctől. Rögtön meg akarta venni a fényképezőt, elkérte az adataimat, utána mondta, hogy ő már átutalta a pénzt, de csak akkor kapom meg, ha elküldöm neki a shipmentről az igazolást. Még kamu levél is jön egy kamu banktól, miszerint az összeg ott van, és meg is kapom, amint az igazolást elküldtem a feladott fényképezőről. Én persze semmit nem küldtem,ajánlom, hogy ti se küldjetek semmit Nigériába, főleg akkor ne, ha "angol" ember kéri nigériai rokonának... Engem egy Mrs Joyce Walker keresett meg, láttam a neten, hogy ezen a néven már mást is megkeresett, és a levél, amit küldött, szó szerint megegyezik azzal, amit másoknak küld. Csak akkor küldjetek bármit bárkinek, ha már kezetekben a pénz.
Üdv,
Szandi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire Pulse RX 6600 XT - eladó!
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest