- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaddemon
csendes tag
Sziasztok,
átverés az egész, Nigériába semmit ne küldjetek. Én az Expresszen hirdettem fényképezőt, egy nap alatt meg is keresett egy "angol" nő, gyanakodtam is első perctől. Rögtön meg akarta venni a fényképezőt, elkérte az adataimat, utána mondta, hogy ő már átutalta a pénzt, de csak akkor kapom meg, ha elküldöm neki a shipmentről az igazolást. Még kamu levél is jön egy kamu banktól, miszerint az összeg ott van, és meg is kapom, amint az igazolást elküldtem a feladott fényképezőről. Én persze semmit nem küldtem,ajánlom, hogy ti se küldjetek semmit Nigériába, főleg akkor ne, ha "angol" ember kéri nigériai rokonának... Engem egy Mrs Joyce Walker keresett meg, láttam a neten, hogy ezen a néven már mást is megkeresett, és a levél, amit küldött, szó szerint megegyezik azzal, amit másoknak küld. Csak akkor küldjetek bármit bárkinek, ha már kezetekben a pénz.
Üdv,
Szandi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Diablo IV
- Anime filmek és sorozatok
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Bontatlan E olvasó..
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A/C klima, with all pipes and remote
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest