Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gaddemon
csendes tag
Sziasztok,
átverés az egész, Nigériába semmit ne küldjetek. Én az Expresszen hirdettem fényképezőt, egy nap alatt meg is keresett egy "angol" nő, gyanakodtam is első perctől. Rögtön meg akarta venni a fényképezőt, elkérte az adataimat, utána mondta, hogy ő már átutalta a pénzt, de csak akkor kapom meg, ha elküldöm neki a shipmentről az igazolást. Még kamu levél is jön egy kamu banktól, miszerint az összeg ott van, és meg is kapom, amint az igazolást elküldtem a feladott fényképezőről. Én persze semmit nem küldtem,ajánlom, hogy ti se küldjetek semmit Nigériába, főleg akkor ne, ha "angol" ember kéri nigériai rokonának... Engem egy Mrs Joyce Walker keresett meg, láttam a neten, hogy ezen a néven már mást is megkeresett, és a levél, amit küldött, szó szerint megegyezik azzal, amit másoknak küld. Csak akkor küldjetek bármit bárkinek, ha már kezetekben a pénz.
Üdv,
Szandi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MacBook (Retina, 12-inch, Early 2015) A1534 256GB/8GB memória (3hónap Garancia)
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest