Hirdetés
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
simonzé
addikt
Tényleg nagyon sajnállak, de én pl már a Vaterázásom eleje óta csak akkor küldök el bármit, ha a bankszámlámon megjelent a pénz. Az már az enyém. Akinek ez nem tetszik, az ne vegye meg a cuccomat. Nyilván más a helyzet ha megszorul az ember, de én akkor inkább árat csökkentek, de a szabályok nem változnak.
Abszolut együttérzek veled, most biztosan szar neked. Remélem sokan okulnak a példádból, igazán sajnálom hogy ilyen drága leckét kaptál. Engem haverok szivattak meg pénzzel többször is, azóta tudom hogy ha pénzről/értékről van szó SOHA SENKIBEN ne bízz meg.
Itt a PH-n találkoztam kivételesen korrekt emberekkel, de még itt sem adok oda árut amíg nincs a kezemben az ára. Ha vásárolok, esetleg megszivathatnak az előrefizetéssel, vagy rejtett hibás áruval, de ha eladok akkor soha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest