Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digital
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Teljesen egyetértek veled! Nincs is jobb mikor beleülsz a fotelbe,a lábad fel az asztalra,tv on (esetleg benyomni a hifit),az öledben meg ott zümmög a noti.... COOL! A nyáron rászoktam hogy kiülök az erkélyre (látom más is csinálja),a csajokat meg stírelem az utcán
Szerencsére az elöző lakó még konnektort is rakott ki,így egész délután kint lehetek 
Komolyabb feladatra meg ott az asztali gép.
[Szerkesztve] -
sbazsi
veterán
válasz
parandroid
üzenetére
Kedvesemnek is vettünk egy notit, ez a családi béke alapja, az más kérdés, hogy nekem van asztali gépem és notebookom is.
Nálunk is két noti van.
Az enyém mindig elől az asztalon. Az övé elrakva. Mégis mindig engem túrna ki...

![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
atosz
őstag
válasz
parandroid
üzenetére
Meg, de nem annyira, hogy egy asztali, egy T&L business mellett meg egy subot is tartsak.
A tabletek es az UMPCk vonzanak nagyon, de az elobbivel az a baj, hogy azert sulrya meg nem az igaziak, es rohadt dragak, az utobbiak meg meg kiforratlanok es amelle se artana egy kis munkara valo T&L, szal' neha ugy erzem hogy tul nagyok az igenyeim es emelle tulsagosan spur. Vagy csak racionalis? 
-
PLacc
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Engem meggyőzött (immáron 2 éve)!

-
tkazmer
addikt
válasz
parandroid
üzenetére
Tökéletesek....

-
PLacc
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Jó kis gép, nekem is volt 3410, de az nem melegedett (400MHz-es Cerka) abszolút, viszont a RAM aranyárban van bele (microdimm), és csak 192M-et supportál.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tervezős Lenovo Thinkpad P14 S gen2 Laptopom (Nvidia 4Gb-os videokártyával) kifogástalan eladó!
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Core I9 10885H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- Újszerű ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (Intel Core I7 10750H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- AKCIÓ!! Alienware m16 r1 AMD Laptop , RTX 4080 , R9 7845HX , 32GB DDR5 , 2TB
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -30% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerencsére az elöző lakó még konnektort is rakott ki,így egész délután kint lehetek 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)