Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sghc_toma
senior tag
melegedés? az nagyon.. de hát már az x700 is melegszik nagyon. nem feltétlenül kell játszani ahhoz, hogy melegedjen. tolja az a hőséget sima netezés közben is!
hogy hány centi széles? nem akarok tippelni, inkább számolok
1024/1280= 0.8
768/800= 0.96
15.4*2.45= 37.73cm az átló.
w^2+(5/8w)^2=37.73^2 -> w=32cm. ez a szélesség, a magasság 20cm.
ebből a csík oldalt (32-32*0.8)/2=3.2cm, alul-felül meg (20-20*0.96)/2= 0.4cm.
ha vmit elszámoltam, sry -
sghc_toma
senior tag
hello!
kb 2 órát max fényerőn, wifi-s setezéssel. de ebbe számold bele, hogy a chitpsetem valami desktop sis chipset.
napjaink játékai közül csak a cod2-ről meg a heroesV-ről tudok mondani tapasztalatot:
cod2 1024x768-ban aa, árnyékok nélkül fut, a füst simítása ''World only'', minden más fullon van.
heroesV-ben semmi kompromisszumot nem kell kötni. na jó, a kamerát nem szabad vízszintesbe állítani...
apró megjegyzés: 1024x768-ban nekem még nem zavaróak a fekete csíkok a képernyő szélén, ennél kisebben már nagyon pici minden. (planescape torment-et meg oni-t kénytelen vagyok így játszani
) -
Niczo
senior tag
Hali!
A gép nem tönkrement, hanem az infraportja alapból sem működött, így a hozzáadott távirányító sem. A másik gond a kijelző volt, ami még hálózatról menetve is elhalványodott, semmilyen beállítás nem segített rajta. Akkor vittem vissza amikor csak ujraindításkor jött vissza a fényerő. Persze mikor a márkaszervizbe cipeltem akkor nem jött elő a hiba
Ekkor untam meg a dolgot és visszakértem a pénzt, miután közölték hogy nincs több ilyen modell, nem tudnak másikat adni és nem is lesz. A cseremodell amit adtak volna egy amilo a1667g lett volna, viszont ez jóval gyengébb és ennyiért bárhol megkaptam volna. Ekkor ugy döntöttem nem kell a gyengébb cserecucc.
Nem a a1667g-vel volt bajom, csak hogy ugyanannyiért egy gyengébb gépet egyszerűen nem akartam elfogadni. Szerencsére 3 napon belül vittem vissza így nem tudtak pampogni.
[Szerkesztve] -
Dr. Akula
félisten
Ezzel a videokártyával adták, ezért van benne ilyen, ha választani lehetett volna, egy GMA900 mégjobb lett volna, mégkevesebbet fogyaszt. Nem játszok rajta, mert amivel én játszani szoktam, arra az x700 is kevés. Sztem a BF2-nek elég kevés az x300. Lehet hogy elindulna, de képregényt nézegetni minek? Asztaliban x850xt van, nem rossz, de azért egy gf7900gtx-et elfogadnék.

-
parandroid
félisten
''az nagyon ütős lesz, és valszeg lejjebb nyomja a Pent.M árakat....''
Legfeljebb a használt piacon és a bennragadt készletek esetében. Új gépeknél ''egyik pillanatról a másikra'' váltanak. Megszűnnek a Dothan szállítmányok, és jönnek a Yonah-k. A Baniast és a Dothan sem forgalmazták együtt, csak egy nagyon rövid átmeneti időszakban. Mire tényleg leesne a Dothan-ek ára, már nem is kaphatók újan.
Elnézést az offért.
p -
Louis Gara
tag
Én is gondolkoztam az MSI-n, igaz a másik Asuson is, csak decemberben sehol sem volt, és a véletlennek köszönhettem, hogy a legjobb választás a mostani gépem lett -40 be lett az A6-hoz képes, és majdnem olyan ügyes

Az MSI-re visszatérve nem nagyon láttam még élőben, de képen nagyon jól néz ki, és jobb vétel az Asusnál, az ára nagyon jó sztem. A vinyó és a plusz mem megfontolandó az biztos, kicsit sztem melegebb lesz.
Én az Asusomnál nem tapasztalok forró levegőt, pedig ha hajtom 60 fok fölé megy a proci. A legmelegebb pontja is kellemesen langyos, az alja tud rendesen átmelegedni, ha ágyon vagy az ölembe tartom ugyanis nem áll a lábain, ezért a levegő már máshogy kering. (bár ez más kiépítésű mit az A6-os) Mivel mint már mondták az MSI más burkolatú, lehet még ennél is jobban szerepel a hőleadást tekintve. A Wlant opciónak írják, arra még érdemes odafigyelni.
A 2,2 ghz a 6600-al karöltve min 1gb memóval szépen fog teljesíteni!
Még annyit, hogy előbb plusz memót vennék a helyedben, és ha még mindig túl lassúnak tünk a gép akkor gondolkodnék vinyó cserén, az asztalit figyelve, sok memóval az 5400es vinyó szépen elketyeg, meg a 7200-es többet is fogyaszt. -
xedos
addikt
Szép ára van!
Ha belefér a keretedbe, akkor mindenképen 7200-as winyót vegyél bele!
Minden program betöltés jelentőssen gyorsabb lesz. A vinyó alig melegebb, mint az 5400-as! Ráadásul az MSI magnézium házas -jól elvezeti a hőt!
Nekem ilyenem van csak Turion procival és X700-al.
A belinkelt 2260-as Dothan és a Gef Go6600 is melegíthet rendessen.
Nekem csak a noti jobb széle meleg -játék alatt még melegebb
Én az MSI-re szavazok! -
Louis Gara
tag
A két vga közel azonos tudású, viszont a két proci nem, tehát ergo az A verzió a nyerő, sztem a BF2, Cod2 90%-os grafikával, ha az élsímítással csínnyán bánsz, 1024x768-ban elkúszik. 1200x800-at nem minden játék tudja. Ja és legalább 1gb memória.
Nekem x700 64megás az nfs mw akár fullon is elmegy, csak sokszor gondolkodik amikor új pályarészt tölt be, ez +512-vel orvosolható szerintem. A COD-al nem volt gondom, GTA SA is fullon élsimítással pörög rendesen. Az én procim 1,7-es de már rég nem ezen múlik.
''1,6Hgz 2 magos proci
X1600 256MB, 128bit, 12 pixel pipa.''
Ha keményet akarsz akkor ezt ajánlom, a vga igen jól teljesít, no meg kétmagos a pentium is ami sokszor jól jöhet, de min 1 gb itt is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Óra topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- reMarkable - paper tablet
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bundle topik
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- P14s Gen2i 27% 14" FHD IPS i7-1165G7 T500 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Precision 7560 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U Radeon 740M 16GB 256GB NVMe gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3708, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
![[kép] [kép]](http://prohardver.hu/pics/s/m1.gif)

)
Ekkor untam meg a dolgot és visszakértem a pénzt, miután közölték hogy nincs több ilyen modell, nem tudnak másikat adni és nem is lesz. A cseremodell amit adtak volna egy amilo a1667g lett volna, viszont ez jóval gyengébb és ennyiért bárhol megkaptam volna. Ekkor ugy döntöttem nem kell a gyengébb cserecucc.