Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Louis Gara tag Én is gondolkoztam az MSI-n, igaz a másik Asuson is, csak decemberben sehol sem volt, és a véletlennek köszönhettem, hogy a legjobb választás a mostani gépem lett -40 be lett az A6-hoz képes, és majdnem olyan ügyes  
 Az MSI-re visszatérve nem nagyon láttam még élőben, de képen nagyon jól néz ki, és jobb vétel az Asusnál, az ára nagyon jó sztem. A vinyó és a plusz mem megfontolandó az biztos, kicsit sztem melegebb lesz.
 Én az Asusomnál nem tapasztalok forró levegőt, pedig ha hajtom 60 fok fölé megy a proci. A legmelegebb pontja is kellemesen langyos, az alja tud rendesen átmelegedni, ha ágyon vagy az ölembe tartom ugyanis nem áll a lábain, ezért a levegő már máshogy kering. (bár ez más kiépítésű mit az A6-os) Mivel mint már mondták az MSI más burkolatú, lehet még ennél is jobban szerepel a hőleadást tekintve. A Wlant opciónak írják, arra még érdemes odafigyelni.
 A 2,2 ghz a 6600-al karöltve min 1gb memóval szépen fog teljesíteni!
 Még annyit, hogy előbb plusz memót vennék a helyedben, és ha még mindig túl lassúnak tünk a gép akkor gondolkodnék vinyó cserén, az asztalit figyelve, sok memóval az 5400es vinyó szépen elketyeg, meg a 7200-es többet is fogyaszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 26
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1255U 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Update 10.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő