- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte
addikt
Nem kell ám OFF-ba raknod a HSZ.-eket,hiszen nagyjából a topik témájába vág
Hát mit mondjak...2005 már nagyon régen voltazóta azért sokat fejlődtek hűtés ügyben a laposok,persze a mai napig is vannak némely szériákkal gondok,vagy vezérlés vagy hűtés alulméretezés miatt.Nekem utoljára amivel még gondom volt egy Acer Aspire 6935, 9600mGT-vel szerelve,ott még előszeretettel előfurdult nyáron throttling az elégtelen hűtés miatt.
...A CFX a mai napig betegágy véleményem és tapasztalataim szerint.A gépem 7970M CFX-el vettem és hát pont úgy van ahogy írtad te is,a driverek kukák,kár szépíteni mert egyetlen egy olyan AMD driver nincs!!! ami tökéletes lenne az összes játékhoz régiekhez és újakhoz egyaránt.Ez mellett a microstutter is él a mai napig,a filmek/videók a kamera oldalirányú mozgásakor akadnak és még sorolhatnám a hibák tömkelegét.
Nálam az tette fel az I-re a pontot mikor felraktam a legújabb whql-t és játszottam valamivel,aztán közben jött egy üzenet egy youtube-os linkkel,leraktam tálcára a játékot,megnyitottam a linket,a videó elinult de azonnal zöldre váltott benne a kép felülete és csatt kékhalál...error code ATI xyz.sys... Soha többé AMD!
Hiába a baromi erős hardver,ha nincs egy épkézláb ember náluk aki végre tudna drivert! írni.
SLI-vel semmi ilyen gondom nincs,megszünt az állandó idegbaj
Minden játéknál adaptív vsynch-et+tripla puffert használok vezérlőpultból,így nincs képtörés,akadás és szinte nullára redukálódott az input lag.A régi játékok és az újak egyformán jól! futnak és ez nekem bőven megérte azt a pénztöbbletet amit rá kellett áldozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Assetto Corsa EVO
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest