- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sh4d0w: Tele a hócipőm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muerte
addikt
Nem kell ám OFF-ba raknod a HSZ.-eket,hiszen nagyjából a topik témájába vág

Hát mit mondjak...2005 már nagyon régen volt
azóta azért sokat fejlődtek hűtés ügyben a laposok,persze a mai napig is vannak némely szériákkal gondok,vagy vezérlés vagy hűtés alulméretezés miatt.Nekem utoljára amivel még gondom volt egy Acer Aspire 6935, 9600mGT-vel szerelve,ott még előszeretettel előfurdult nyáron throttling az elégtelen hűtés miatt....A CFX a mai napig betegágy véleményem és tapasztalataim szerint.A gépem 7970M CFX-el vettem és hát pont úgy van ahogy írtad te is,a driverek kukák,kár szépíteni mert egyetlen egy olyan AMD driver nincs!!! ami tökéletes lenne az összes játékhoz régiekhez és újakhoz egyaránt.Ez mellett a microstutter is él a mai napig,a filmek/videók a kamera oldalirányú mozgásakor akadnak és még sorolhatnám a hibák tömkelegét.
Nálam az tette fel az I-re a pontot mikor felraktam a legújabb whql-t és játszottam valamivel,aztán közben jött egy üzenet egy youtube-os linkkel,leraktam tálcára a játékot,megnyitottam a linket,a videó elinult de azonnal zöldre váltott benne a kép felülete és csatt kékhalál...error code ATI xyz.sys... Soha többé AMD!
Hiába a baromi erős hardver,ha nincs egy épkézláb ember náluk aki végre tudna drivert! írni.
SLI-vel semmi ilyen gondom nincs,megszünt az állandó idegbaj
Minden játéknál adaptív vsynch-et+tripla puffert használok vezérlőpultból,így nincs képtörés,akadás és szinte nullára redukálódott az input lag.A régi játékok és az újak egyformán jól! futnak és ez nekem bőven megérte azt a pénztöbbletet amit rá kellett áldozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- VGA kibeszélő offtopik
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- iPhone topik
- Túraautó topik
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Y700 17"3 17ISK i5-6300HQ, GTX 960M 4GB, 32GB DDR4 2133MHz
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

azóta azért sokat fejlődtek hűtés ügyben a laposok,persze a mai napig is vannak némely szériákkal gondok,vagy vezérlés vagy hűtés alulméretezés miatt.Nekem utoljára amivel még gondom volt egy Acer Aspire 6935, 9600mGT-vel szerelve,ott még előszeretettel előfurdult nyáron throttling az elégtelen hűtés miatt.