Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• buherka

addikt

válasz spyduck #4513 üzenetére

Nem igazán játékra vettem a notit...arra ott van az asztali.
    Csak kíváncsiságból toltam fel egy-két játékot, hogy mit tud egy ilyen ATI 3650-es a notimban.
    Engem az zavar a noti+játék dolognál, hogy kicsi a képernyő. De ha nagy képernyős notit veszek, akkor meg lőttek a hordozhatóságnak.
    Ha játszok is (nagy ritkán), akkor már főleg a 82-es LCD-n teszem HDMI-n keresztül.

Mondjuk egy ilyen 15'4-es képernyőnél szerintem egyáltalán nem csúnya egy játék sem 1280-as felbontásnál. Mármint pl. a COD4 szerintem nagyon szép volt.
    Valóban 1680x1050-et is bírja a ThinkPad, de ez a felbontás megfektetné ezt a VGA-t, mint a huzat.

Arra készülj, hogy ha főleg az új játékokra gyúrsz akkor egy ilyen FX770-en is ki fog pukkanni.
    Lehet, majd szépen lebutítani a játékot és akkor oda a szép grafika. Pedig a mai játékoknál a grafika üt a legnagyobbat.
    Kb. 25%-al erősebb mint az én 3650-em.
    Szerintem az a +25% kutyafüle....de te tudod.

Ha van most notid, azt hagyd meg...és rakj össze mellé egy fullos asztalit, amin izomból tolhatod a jó kis játékokat, kompromisszumok nélkül.

• cqr

aktív tag

válasz spyduck #4513 üzenetére

Valószínűleg ddr2-es van benne, bár ez lényegtelen. Gondolom már megnézted, de ha nem akkor az ncheck-en van ddr2 és gddr3-al is teszt, bár sajnos elég kevés játékra. Az fx770 helyett a 9600gt-t választva van egy kevés összevethető eredmény.

Az eredeti kérdésedhez: így, hogy csak ddr2-es a 3650 így nem igazán lehet egyértelműen sorrendet csinálni a gépek között, játéktól függ hogy melyik kártya lenne jobb natívban.

Hiába nagy a képpontsűrűség a15,4" 1680*1050 mellett, 1280*800 sztem ott sem ad szép képet, bár ezt neked kellene élőben megnézni (USAnotebookban, noteboostoreban lehet hogy lehetőséged lenne egy játékkal kipróbálni).

Ha nem fontos a teljesképernyős játék, akkor esetleg windowed módban az fx770 lenne a legjobb (pl.: 1280*1024-et beállítva).

Új hozzászólás Aktív témák