Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
G.sebes
csendes tag
Sziasztok!
Abban szeretném hozzáértő emberek segítségét kérni hogy van nekem egy a címben említett MXM II-es kártyám, mi egy GX620-as MSI-ből lett bontva és most egy Aspire 5720z (ZG ICL50) Acer gépben fut.
Képet ad, bekapcsol, BIOS-ban látom, nVidia oldala is felismeri, viszont maga a telepítő nem ismeri fel, a rendszer újra lett telepítve de előtte is egy friss Windows volt rajta. Ez a kártya GDDR3-as, a gépben már volt 9600M-es (viszont csak DDR2-es ) és hibátlanul üzemelt.Kérdésem hogy megoldaná a problémát ha TechPowerUp oldaláról, Acer vBIOS-t letölteném és az tenném rá? Mert nem tudom hogy kárt tesz-e lapban, nem szeretnék csak úgy vaktában kísérletezgetni.

Bármi tapasztalatnak is már nagyon örülök

Üdv!
-
G.sebes
csendes tag
Itt van pár videó, de nem ajánlott huzni a procit, főlleg ha laptopod van, mivel sokkal rosszabb a hűtése, és hamarabb túlmelegszik(Ezáltal sokkal rövidebb lesz az életttartalma) !De itt van[link]
Itt 1 videó is, nem én raktam fel, és nem is éncsináltam, de amint a videóban is le van irva semmi felelőséget nem vállal, ahogy én sem...
[CPU Tuning] -
G.sebes
csendes tag
válasz
Polcrendszer
üzenetére
Üdv mindenkinek!
A lényeg, hogy tényleg nem sok oldal ír arról,
hogy hogyan moddingoljuk a notebookunkat, vagy tegyük egyedivé azt.
Remélem,hogy mást is érdekel ez a téma.
(Ídézve az első hsz-t)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N3350 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430s - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ASUS ROG Strix G531GT bontás - ventik, LCD panel, töltő stb.
- Lenovo Yoga 9 14IRP8
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)