- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- potyautas: Imádlak Bulgária
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Személy szerint a floppyt inkább akksira cserélném, az USB-t meg lehet többszörözni.
A tálcás ODD előnye, hogy kinyílik és pakk, lehet is tisztínani kis denaturált szesz, fültisztító...
(Ha már csere: az IBM-eknél szerelés nélkül lehet cserélni, van hozzá nyitóka az noti alján.
)
Van pár telefon, amit ütés, por és vízállónak mernek nevezni, azoknak a töltőnyílásait is el lehet fedni, szvsz USB-hez biztosan lehet kapni, csupasz, vezeték nélküli RJ 11 és RJ 45-ös csatlakozókkal meg el lehet fedni szakszerűen a modem és hálókari csatlakozóit. Mi maradt még ki? VGA-kimenet és LPT. Előttem már írták, hogy a nyomtatóporthoz létezik gumisapka, szvsz akkor a már a monitorcsatihoz is csináltak. Bár ezeket egyszerűbb lenne a szemétdombon keresni, mintsem PC-bontóban.
Kártyaolvasókba szokta vak dugót adni, én is kaptam ál-SD-kártyát és CF-kártyát is.
Már csak a 3,5-es JACK-dugók vannak. Ezeknek olyat tudnék elképzelni, mint a 220V-ot gyerekektől elzáró kis műanyag cucc, vagy a pizzát a doboztól elválasztó ''tripod''. Aki akar, műgyantával szórakozhat ilyesmivel. Csak nehogy úgy járjon, mint amikor a mocim indítókulcs-lyukába tömtek rágógumit!
Nagyon morcos voltam érte! 
Ha már sűrített levegő... Pénzbe kerül.
Noti -> benzinkút -> kompresszor. Használjuk már ki a mobilitás előnyeit! kiengedjük a tartályból a levegőt, 2-2,5 bar nyomás nem árt meg neki.

Remélem, értékes dolgot is sikerült megosztanom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- PlayStation 3
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- További aktív témák...
- Alienware 16 Aurora AC16250 16" QHD+ IPS Core 7 240H RTX 4050 16GB 512GB új akku gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Ideapad Flex 5 16IAU7 2-in-1 16" FHD+ IPS érintő i5-1235U 8GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- LOQ 15IAX9E 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- Thinkpad X13 Gen2 13.3" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 256GB NVMe gar
- MacBook Air 13" M2 / 256GB / 8GB midnight (éjkék) / 96% akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Ha már csere: az IBM-eknél szerelés nélkül lehet cserélni, van hozzá nyitóka az noti alján.
)
Már csak a 3,5-es JACK-dugók vannak. Ezeknek olyat tudnék elképzelni, mint a 220V-ot gyerekektől elzáró kis műanyag cucc, vagy a pizzát a doboztól elválasztó ''tripod''. Aki akar, műgyantával szórakozhat ilyesmivel. Csak nehogy úgy járjon, mint amikor a mocim indítókulcs-lyukába tömtek rágógumit!
Nagyon morcos voltam érte!
Noti -> benzinkút -> kompresszor. Használjuk már ki a mobilitás előnyeit! kiengedjük a tartályból a levegőt, 2-2,5 bar nyomás nem árt meg neki.