- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gerner1
- kemotox: Ki érti ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Személy szerint a floppyt inkább akksira cserélném, az USB-t meg lehet többszörözni.
A tálcás ODD előnye, hogy kinyílik és pakk, lehet is tisztínani kis denaturált szesz, fültisztító...(Ha már csere: az IBM-eknél szerelés nélkül lehet cserélni, van hozzá nyitóka az noti alján.
)
Van pár telefon, amit ütés, por és vízállónak mernek nevezni, azoknak a töltőnyílásait is el lehet fedni, szvsz USB-hez biztosan lehet kapni, csupasz, vezeték nélküli RJ 11 és RJ 45-ös csatlakozókkal meg el lehet fedni szakszerűen a modem és hálókari csatlakozóit. Mi maradt még ki? VGA-kimenet és LPT. Előttem már írták, hogy a nyomtatóporthoz létezik gumisapka, szvsz akkor a már a monitorcsatihoz is csináltak. Bár ezeket egyszerűbb lenne a szemétdombon keresni, mintsem PC-bontóban.Kártyaolvasókba szokta vak dugót adni, én is kaptam ál-SD-kártyát és CF-kártyát is.
Már csak a 3,5-es JACK-dugók vannak. Ezeknek olyat tudnék elképzelni, mint a 220V-ot gyerekektől elzáró kis műanyag cucc, vagy a pizzát a doboztól elválasztó ''tripod''. Aki akar, műgyantával szórakozhat ilyesmivel. Csak nehogy úgy járjon, mint amikor a mocim indítókulcs-lyukába tömtek rágógumit!
Nagyon morcos voltam érte!
Ha már sűrített levegő... Pénzbe kerül.Noti -> benzinkút -> kompresszor. Használjuk már ki a mobilitás előnyeit! kiengedjük a tartályból a levegőt, 2-2,5 bar nyomás nem árt meg neki.
Remélem, értékes dolgot is sikerült megosztanom...
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Lightyear - befektetési app
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3270
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest