Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamka16
őstag
Sziasztok!
Kaptam egy ASUS F3T(c) típusú notebookot ingyen de egy kicsit fel szeretném túrbózni, ha már egyszer sikerült megcsinálnom a vga problémáját
Elméletileg lehet csatlakoztatni az alaplaphoz kékfogat, csati is ki van építve, csak szerintem ez nem az a verzió ami raktak vagy nem kérték bele anno. Szerintetek ha veszek egy ilyen modult és rádugom akkor minden gond nélkül felismeri a gép?
Másik kérdésem, hogy ha processzort cserélek benne a mostani turion 64 2,2 ghz-es helyett milyen procit rakhatok vele amit támogatni fog a lap+bios egyaránt? (gondolok itt a két magos processzorokra.)
Végül de nem utolsó sorban van az alaplapon még egy plusz csatlakozás, viszont nem tudom mit lehetne oda csatlakoztatni, esetleg csatlakozóról, elhelyezkedéséről nem lehetne megállapítani mi célt szolgál, mit lehet rákötni?
Utolsó utáni kérdésem ami megválaszolatlan még egyenlőre, hogy párszor bekapcsológombbal be tudtam kapcsolni a notebookot, viszont pár indítás után, csak az ugyan abba a sorba lévő media player gombbal indul csak el a notebook, viszont kikapcsolni a kikapcsológombbal lehet csak. Ezt mi okozhatja? Bios sérülhetett valszeg és egy frissítéssel orvosolni lehetne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Újszerű ASUS Zenbook 13 i7 11.gen /16GB RAM/1TB SSD/300 nit
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- Lenovo Thinkpad T440
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest