- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamka16
őstag
Sziasztok!
Kaptam egy ASUS F3T(c) típusú notebookot ingyen de egy kicsit fel szeretném túrbózni, ha már egyszer sikerült megcsinálnom a vga problémáját
Elméletileg lehet csatlakoztatni az alaplaphoz kékfogat, csati is ki van építve, csak szerintem ez nem az a verzió ami raktak vagy nem kérték bele anno. Szerintetek ha veszek egy ilyen modult és rádugom akkor minden gond nélkül felismeri a gép?
Másik kérdésem, hogy ha processzort cserélek benne a mostani turion 64 2,2 ghz-es helyett milyen procit rakhatok vele amit támogatni fog a lap+bios egyaránt? (gondolok itt a két magos processzorokra.)
Végül de nem utolsó sorban van az alaplapon még egy plusz csatlakozás, viszont nem tudom mit lehetne oda csatlakoztatni, esetleg csatlakozóról, elhelyezkedéséről nem lehetne megállapítani mi célt szolgál, mit lehet rákötni?
Utolsó utáni kérdésem ami megválaszolatlan még egyenlőre, hogy párszor bekapcsológombbal be tudtam kapcsolni a notebookot, viszont pár indítás után, csak az ugyan abba a sorba lévő media player gombbal indul csak el a notebook, viszont kikapcsolni a kikapcsológombbal lehet csak. Ezt mi okozhatja? Bios sérülhetett valszeg és egy frissítéssel orvosolni lehetne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest