- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZP67
tag
Ha már itt vagyok, még egy kérdés...
HP NX9010-be vettem egy W500-as beépíthető wifi kártyát. Driver letölt, rögtön csatlakozik is, térerő gyakorlatilag nulla. Pár mp után leszakad, azóta nem csatlakozik.
Mindez 3 m-re a routertől, a pcmcia (vagy ilyesmi:-) kártya tökéletes vételt biztosít.
Van esetleg valami ötletetek?
Köszi előre is!
Üdv,
ZP -
ZP67
tag
Sziasztok,
memóriaproblémám lenne... mármint a junior Dell N5010 (i3-370, 2GB, ATI5650, W7Ult 64bit)) laptopjának.
Közeledő születésnapjára kapott + 4GB típusspecifikus Kingston RAM-ot (KTD-L3B/4G), gondoltuk, legfeljebb dual channel-ben nem megy majd...
Sajnos egyáltalán nem megy, a következő jelenséget produkálja:
A + 4 GB rammal nem indul el a gép, úgy se, ha kiveszem a gyári 2 GB-osat és csak ezt teszem bele az eredeti helyre.
Képernyő sötét, pár mp után teljes sebességgel elindul a ventilátor, 15-20 mp után 4 fütty - szünet - 4 fütty szekvenciával elkezd a gép "zenélni"....
Visszatéve az eredetit, minden rendben.Természetesen földeltem magam szerelés előtt, mechanikai szerelési hibát látszólag nem vétettem.
Rossz a RAM vagy máshol van a qtya elásva?
Köszi a tanácsokat!
Üdv,
ZP
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest