- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZP67
tag
Sziasztok,
memóriaproblémám lenne... mármint a junior Dell N5010 (i3-370, 2GB, ATI5650, W7Ult 64bit)) laptopjának.
Közeledő születésnapjára kapott + 4GB típusspecifikus Kingston RAM-ot (KTD-L3B/4G), gondoltuk, legfeljebb dual channel-ben nem megy majd...
Sajnos egyáltalán nem megy, a következő jelenséget produkálja:
A + 4 GB rammal nem indul el a gép, úgy se, ha kiveszem a gyári 2 GB-osat és csak ezt teszem bele az eredeti helyre.
Képernyő sötét, pár mp után teljes sebességgel elindul a ventilátor, 15-20 mp után 4 fütty - szünet - 4 fütty szekvenciával elkezd a gép "zenélni"....
Visszatéve az eredetit, minden rendben.Természetesen földeltem magam szerelés előtt, mechanikai szerelési hibát látszólag nem vétettem.
Rossz a RAM vagy máshol van a qtya elásva?
Köszi a tanácsokat!
Üdv,
ZP
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest