- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csongeee10
tag
válasz
Thunderzolee #6984 üzenetére
Lehet nem teljesen érthetően fogalmaztam,elnézést kérek.
Nem egy konkrét problémáról írok,hanem csak a saját tudásom fejlesztése érdekében tettem fel a kérdést.
Tehát azt szeretném tudni,ha nem a megfelelő módon van kikapcsolva a gép,hanem hosszan nyomva kapcsolódik ki,akkor pl a HDD-be,alaplap,Ram,Proci-ba milyen károkat tud tenni? (természetesen ha folyamatosan a gombtól kapcsolódik ki)
Esetleg tudom figyelmeztetni ismerőseimet,hogy normál kikapcsolást alkalmazzanak,mert problémák lehetnek. -
Csongeee10
tag
Sziasztok
Számomra tájékoztató jellegű kérdést szeretnék feltenni számotokra,mégpedig azt,hogy ha folyamatosan a laptop indító gombjától hosszan nyomva kapcsolódik ki a laptop,milyen hardveres problémák állhatnak fel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Hardcore café
- Autós topik
- Revolut
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kuponkunyeráló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest