Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Bacusuz
őstag
válasz
ricsi99
üzenetére
megértem én hogy más megoldást ajánlasz amit köszönök de egy 6-8e ft-os kártya csere ha nekem megoldaná annak nagyon örülnék és a noti szétkapása sem okozna gondod mert ramot is akarok úgyis bővíteni.
tehát az eredeti kérdésre visszatérve mit gondolsz a jelenlegi Realtek RTL8821CE melyik AX-es kártya tudná kiváltani? Nézegettem az intelek közül a:
AX201
AX210
AX211 karikat de nem tudom melyik lehet kompatibilis vele.Egyébként is tetszene a csere mert itthon erős routerek vannak(RT-AX86U és RT-AX86S) tehát a plusz sebesség is kihasználható lenne a 2x2 mimoval.
nem is értem, higy a tabon miért nem lehet állítani a sugárzó csatornát, 5GHz wifi 149(155) fixen ezen adja, míg a teló veszi a noti nem
-
Bacusuz
őstag
Sziasztok!
A notimban (Lenovo 15ITL6) szeretném lecserélni a jelenlegi Realtek RTL8821CE wifi kártyát egy Intel AX201 típusúra.
Alapvető gondom, hogy a jelenleg a tabletem által osztott 5GHz wifi 149(155) csatornáját nem fogja be emiatt kénytelen vagyok 2,4GHz-n használni.
Szerintetek ez megoldhatja a problémát és kompatibilis?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen notebookot vegyek?
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Renault, Dacia topik
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Battlefield 6
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx