Hirdetés
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Yézi: Blekk Frájdéj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
Helo
Használt laptopok között nézelődöm, és az általam kinézett árkategóriában főleg T-s processzorok vannak, aminek a TDP-je 35W. Ha nekem nem kell akkora teljesítmény, de a hosszabb aksis idő kellene, akkor érdemes lecseréljem P-s processzorra? Amit kinéztem, az egyik egy T8100-as (Penryn) Lenovo R61, azt lehetne e valami P jelűre (az alacsonyabb fogyasztásúakra bár boltot nem találtam, de érzésem szerint már túl drágák lennének) illetve egy Dell XPS M1330 amiben T7xx (Merom) proci van, azt tudom kisebbre cserélni? A különböző gyártástechnológiák (65 és 45 nm) miatt gondolom a Merom helyére nem tehetek Penryn-t, de ha tévednék, annak örülnék
. Keresgéltem, de nem nagyon találtam google-ben boltot, ahol ilyent kaphatnék, ezért az árakat sem tudom egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- BIOS topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Facebook és Messenger
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Ford topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Thinkpad E15, L15, stb világítós US billentyűzet + top cover
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- AVACOM QuickTIP 150 W Univerzális laptop adapter + 8 konnektor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx