Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Idővándor
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
Helo
Használt laptopok között nézelődöm, és az általam kinézett árkategóriában főleg T-s processzorok vannak, aminek a TDP-je 35W. Ha nekem nem kell akkora teljesítmény, de a hosszabb aksis idő kellene, akkor érdemes lecseréljem P-s processzorra? Amit kinéztem, az egyik egy T8100-as (Penryn) Lenovo R61, azt lehetne e valami P jelűre (az alacsonyabb fogyasztásúakra bár boltot nem találtam, de érzésem szerint már túl drágák lennének) illetve egy Dell XPS M1330 amiben T7xx (Merom) proci van, azt tudom kisebbre cserélni? A különböző gyártástechnológiák (65 és 45 nm) miatt gondolom a Merom helyére nem tehetek Penryn-t, de ha tévednék, annak örülnék
. Keresgéltem, de nem nagyon találtam google-ben boltot, ahol ilyent kaphatnék, ezért az árakat sem tudom egyáltalán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Spórolós topik
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tesla topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3459,94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest