- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
stevejim
csendes tag
válasz
king.mp #11868 üzenetére
Köszönöm a választ!
Az érdekelne még, ahogy én néztem az i5-2520M és i7-2620M ugyanaz a felépítés, csak nagyobb az órajele. A gép amúgy egy samsung np300e5z, nvidia 520mx 1gb videokártya és 8gb ram. Megéri a felárat, tud nyújtani annyit pluszban az i7, vagy maradjak inkább az i5-nél.
Játékra, nem igazán használom, leginkább általános felhasználás, de néha becsúszik 1-2 cad is, de nem nagy összetett fájlok.
Köszi a türelmet és a válaszokat. -
tajati
aktív tag
válasz
king.mp #11614 üzenetére
Köszönöm!
Viszont az nem probléma hogy hogy a 6205 az n-es, a routerem viszont ac sugározza az 5ghz, így is rá tudok csatlakozni az 5ghz hálózatra? mivel fontos hogy ne 2,4 ghz csatlakozzak rá mert rengeteg wifi hálózat van a társasházban és nagyon nagy az interferencia.
-
válasz
king.mp #11519 üzenetére
Nincs bajom a procimmal mert amugy tök jó
Csak érdekelne az, hogy valóban az anti theftnek van ilyen timere és a miatt nem megy benne a core i sorozat, vagy valóban az me firmwarehez kell nyúlni és újraprogramozni. Új notit semmiképp sem szeretnék venni nagyon kedvelem a mostanit, de ha mégis van megoldás akkor mégtovább upgradelném a procit
Az anti theft kikapcsot próbáltad már?kíváncsi vagyok, hátha az a rákfenéje a dolognak
-
akoska23
aktív tag
válasz
king.mp #11471 üzenetére
Akkor már csak az a kérdés tehetek bele nagyobb felbontásu kijelzőt az 1440x900 helyett?
És még 1 kérdés:
Amit linkeltél annak a száma: N170C2-L02 )találtam is ilyet a Hardveraprón
Nekem az AIDA ilyen számot ad: Modell LTN170X2-L02Nem sok a különbség de mégis van eltérés a számokban. Vagy az nem érdekes?
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz
king.mp #7715 üzenetére
Igen. másra úgyse nagyon akarom (nem is tudnám)
2x256 ram volt benne persze ddr1...
szóval az is aranyárú...
cseréltem 1gb ot, meg az egyik 256 ost bennhagytammég 1GB pc2700 333MHZ DDR1 et valahonnan vadásznom kellene bele (2GB a max)
a pénz elfogyott... "soványság van" , aztán cserébe kínálgatok mindenfélét, de hát máshol is inkább a money-t részesítik előnyben...
olykor beszaggat youtube video amit viszont nem veszek természetesnek
a w7et szereti, úgyértem, hogy elvan vele, főleg "ennyi" rammal, de lehetséges, hogy xp-t kellene neki?
/driverek miatt... bár nincsenek meg felkiáltójelezett eszközeim/ -
tigerscorpio
aktív tag
válasz
king.mp #7713 üzenetére
igen azt olvastam, megértettem, azért nem 770et vettem bele, mert a világon nemtaláltam.
akinél volt az meg már x time óta nem lépett be... stb...
vaterán volt egy 8000 ért, meg ebayon... 4500 értAztán vaterárol löttem egy friss hirdetést
2500 volt a 760 as...
az a 133 mhz plusz nem fog szerintem hiányozniami még bajom, hogy a garfikus chip 1 pontot kapott "seventöl"
amivel ugye nem is nagyon fogok tudni mit kezdeni
az aero 1,9
a proci meg 2,4 ről felment 3,6mindig megy a venti úgy állítottam be a biosban, meg egyébként is hulla az akksi, szóval, mindig hálózatról megy...
-
tigerscorpio
aktív tag
válasz
king.mp #7711 üzenetére
Intel Pentium M processor 770* (2.13-GHz, 533-MHz FSB, 2-MB L2 cache)
Intel Pentium M processor 760* (2.0-GHz, 533-MHz FSB, 2-MB L2 cache)
Intel Pentium M processor 750* (1.86-GHz, 533-MHz FSB, 2-MB L2 cache)
Intel Pentium M processor 740* (1.73-GHz, 533-MHz FSB, 2-MB L2 cache)
Intel Celeron M processor 380* (1.6-GHz, 400-MHz FSB, 1-MB L2 cache)
Intel Celeron M processor 370* (1.5-GHz, 400-MHz FSB, 1-MB L2 cache)
* Intel's numbering is not a measurement of higher performance.
NOTE: Intel Pentium M processors support enhanced Intel SpeedStep™ technology. Processor speed denotes maximum performance mode; Intel Pentium M processors will run at approximately 800 MHz in battery optimization mode.a kérdésem az lenne, hogy amit vettem. beletettem az m760 at. jó is benne
nem is igazán mozgatnám, csak a kíváncsiság...
...és hát inkább kérdezek... -
tigerscorpio
aktív tag
válasz
king.mp #7709 üzenetére
Köszönöm a hyper választ
óh, én Láma
a garfikuschip (feltehetőleg)
hűtőjét pattintottam leaztán rágoogliztam a lapra --a extramagabiztos válaszod miatt, és lő lám, teljesen igazad volt.
Köszönöm szépen !!!!!!!!Ui.:
egy spec csavarhuzofejjel középen profilossal tettemmost először nemszedtem szét teljesen, és eltévedtem, nem gondoltam, hogy ottan elfér a proci
optikai csalódás -
rostiron
őstag
válasz
king.mp #7687 üzenetére
Szia.
Ezt http://aprod.hu/hirdetes/t5300-laptop-proci-IDSaw3.html találtam ez jó bele ?
A foglalat ugyan az ?http://www.cpu-world.com/CPUs/Core_2/Intel-Core%202%20Duo%20Mobile%20T5300%20LF80537GE0302M.html
http://www.cpu-world.com/CPUs/Pentium_Dual-Core/Intel-Pentium%20Dual-Core%20Mobile%20T2310%20LF80537GE0201M.html
Az enyém socket P a T5300-as meg socket M
Bocs hogy bemásoltam de nem működik a link beszúrás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Kés topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban