Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WarGame
csendes tag
válasz
Solfrutta #13555 üzenetére
Igen,mondasz valamit.Az i7et csak kiváncsiságból linkeltem hogy az a határ.8gb ddr3 és a B950 persze egy 5400-assal semmit nem ér.Vinyó repülni fog,viszont a procit gyengének találom.nem is tudom miért.Kiakadni még nem akadt,viszont a vinyó pörgött már 100on,ez gondolom a friss win10 miatt van.Olcsóból szeretném megúszni úgyhogy nekem is elég lehet i3 és i5 társai.
-
WarGame
csendes tag
válasz
Thunderzolee #13547 üzenetére
Ezt találtam hardveren:
http://www.cpu-world.com/sspec/SR/SR03F.html
Akkor ezzel sem lenne bajom?Ez a socket g1-g2 zavar mert ez g2-es az enyém g1.Ez igazából jelent valamit?
-
WarGame
csendes tag
válasz
WarGame #13548 üzenetére
Ezt találtam a hardveren.
http://www.cpu-world.com/sspec/SR/SR03F.html
Akkor ezzel sem lenne bajom?Ez a socket g1-g2 zavar mert ez g2-es az enyém g1.Ez igazából jelent valamit?
-
WarGame
csendes tag
válasz
Thunderzolee #13547 üzenetére
Nagyon szépen köszöntem,meg is találtam
-
WarGame
csendes tag
Sziasztok!
Van egy B950 procim laptopban és azt szeretném cserélni.Meg tudjátok nekem mondani melyik i szériás processzorral tudnám helyettesiteni ugy hogy megfelelően működjön?
PGA998 a foglalat.
A válaszokat köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Trollok komolyan
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- PlayStation 5
- Gurulunk, WAZE?!
- Háztartási gépek
- Battlefield 6
- Temérdek játékhoz kínál friss profilt az új AMD Software
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest