- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Energie X #11520 üzenetére
Én nem tudok erről, h a lopásgátló lenne a hibás.
Milyen logika van ebben?Amikor utoljára néztem valami Inteles, vagy Anandtech, Notebookchech nem tudom már milyen fórumban, ott az Intel (vagy Inteltől linkelt) válasz az volt a felvetésre, h azért 30perc, mert ennyi idő amíg túlmelegedés nélkül megy a kisebb chipsetben a nem oda való processzor.
Ez ugye marketing rizsa, de nem lehet mit tenni.Olyan chipsettel kell megvenni a gépet, ami az adott chipset család teljes értékű tagja, és nem a legalsó "butított" (Celeronokhoz való) tagja.
Tehát pl. HM76 már vinné a processzort. De a HM70 az nem.
Régen is voltak ilyen butított chipsetek, de azzal nem csak 30 percet ment a gép ha nem belevaló processzor került bele.. Max alacsonyabb FSB-vel, kisebb órajelen ment a processzor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest