- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
jasonka
aktív tag
Nagyon kösz - felbátorítottál...
(Most már csak azon "cidrizek", hogy jó legyen az alkatrész, amit az EBay-ról küldenek - tudniillik mint - utólag - kiderült, én nem "komplett NVidia Geforce GO7600 kártyát" rendeltem, hanem "chipet / chipkészletet" - félművelt voltam....
Voltak ugyanis fotóim az előző kártyacseréről, amit egy szaki végzett, és arról azt hittem, hogy a "chip" / lapkakészlet (?) = a komplett kártya....
- de ez csak az, ami "a közepén van..."
(A korábbi fotó alapján az ezen látható felirat pontról-pontra megegyezik a kicserélttel - ezért "mertem" megrendelni)
Azért bízom benne, hogy ez ment tönkre / rendetlenkedik...
)
-
jasonka
aktív tag
Üdv!
Szegényembert az ág is húzza...
Nem elég, hogy a PC-m haldoklik, - így 3 hete notebook-ról keresek alkatrészeket a felújításához - most a notebook videokártyája döglődik...(Már csak tablet maradt, arról írok...
)
Kérdés : ha találok ugyanolyan notebook kártyát (NVidia Geforce GO 7600) ki tudom cserélni házilag ? ( A notebook Fujitsu-Siemens Amilo Pi 1556, hogy a kártya cserélhető az biztos, egyszer már cserélték...) A kérdés arra vonatkozik, hogy kell -e hozzá különös szakértelem, elővigyázatosság, vagy csak ki- be...?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest