Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Rap, Hip-hop 90'
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsitro
csendes tag
Hát szerelővel 37e, emígy 25e + mondjuk egy fél nap. Nekem megéri ilyen felállásban, csak érdekelt, hogy kell e hozzá egy ütvefúró meg egy gyémántfejes csavarhúzó, esetleg bármilyen szerelési elv (ez után csak ezt szabad kivenni, ha ezt kiszeded akkor nem tudod majd visszatenni... ha emezt leveszed akkor csak géppel lehet visszahelyezni stb..)
köszi a válaszodat
-
Tim82
félisten
ugyanezen weboldal szerint csak 1gb fér bele, én meg megpakoltam 2gb rammal
Gyártói specifikációkra jellemző, hogy utólag nem, vagy csak ritkán frissítik őket. Valszeg amikor az Amilo notidról a F-S-esek csinálták a datasheet-ek, még nem volt 1 GB noti DDR modul a piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest