Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- MasterDeeJay: Olcsó használt workstation építése. (Dell T5810, 18 mag, 64Gb ram)
- Pitterix: Gyógytorna
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpeedyJoe
csendes tag
válasz
Andrew84
üzenetére
Üdv!
Az én kezembe még 2.4-nél nagyobb mobil P4 nem volt, de úgy emlékszem, nem azonos a tokozása, tehát a hűtést is meg kell oldalnod.
Léteznek olyan notebookok, amelyek mindjkét fajtával voltak szerelve, pl. Compaq EVO n1020v, ezekhez kétféle hűtő létezik, és az EVOnak konkrétan van egy dip switch az alaplapján, ahol 2 kapcsolót át kell tolni, a Te Aceredet sajnos ilyen szempontból nem ismerem, de meg kellene próbálni kisebb órajelű mobil procival, esetleg másik RAM-mal. -
_seth_
veterán
válasz
Andrew84
üzenetére
Lehet nem is fog menni benne
Tuti, hogy mennie kellene a notiban? Van amelyik nem tud elég kis feszt leadni így a proci sem megy
Én is megnéztem elsőnek, hogy a notimban menni fog-e a 3,06 mp4 a 2,66 asztali p4 után és ment
Átraktam és elsőre elindult vele gond nélkül. (sokat jelentett a csere, kevésbé melegszik és tovább is megy akksiról)
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Sorozatok
- Renault, Dacia topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
)
Tuti, hogy mennie kellene a notiban? Van amelyik nem tud elég kis feszt leadni így a proci sem megy
Pyttawrx