- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpeedyJoe
csendes tag
válasz
Andrew84 #411 üzenetére
Üdv!
Az én kezembe még 2.4-nél nagyobb mobil P4 nem volt, de úgy emlékszem, nem azonos a tokozása, tehát a hűtést is meg kell oldalnod.
Léteznek olyan notebookok, amelyek mindjkét fajtával voltak szerelve, pl. Compaq EVO n1020v, ezekhez kétféle hűtő létezik, és az EVOnak konkrétan van egy dip switch az alaplapján, ahol 2 kapcsolót át kell tolni, a Te Aceredet sajnos ilyen szempontból nem ismerem, de meg kellene próbálni kisebb órajelű mobil procival, esetleg másik RAM-mal. -
_seth_
veterán
válasz
Andrew84 #403 üzenetére
Lehet nem is fog menni benne
Tuti, hogy mennie kellene a notiban? Van amelyik nem tud elég kis feszt leadni így a proci sem megy
Én is megnéztem elsőnek, hogy a notimban menni fog-e a 3,06 mp4 a 2,66 asztali p4 után és ment
Átraktam és elsőre elindult vele gond nélkül. (sokat jelentett a csere, kevésbé melegszik és tovább is megy akksiról)
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest