Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrew84
tag
Némi ténfergés után - mostmár remélem jó helyen - kérnék némi helpet...
Vettem egy Mobil P4 3.06-os procit. Ezt a laptopomba szántam, mivel ebben egy ugyancsak 3.06-os asztali P4 van, ezért gondoltam beújítunk egy mobilt a notiba... A cuccot elsőnek egy P4P800 SE lapba próbáltam bele. Itt a bios megállapította hogy ''uCode loading error'' és hogy toljak F1et a továbbhoz. Ez érdekes, mert a legfrissebb bios van fent. A gép elindult 1600MHz-en, mivel a 12/23-as szorzók közül neki a 12 volt szimpi... Nem is bánkódtam sokat, átdobtam a notiba (Acer Aspire 1610 LMi). Itt viszont meg se nyikkant. Hála Istennek amikor visszatettem az asztali 3.06ost akkor megint elindult, tehát tutira a cpu nem tetszett neki.
Arra gondoltam, hogy lehet hogy a proci hibás - olvasgattam minden féle microcode-update-ről meg hasonló ínyencségekről (erről szívesen olvasnék bővebb infót ). Lehet hogy ez megoldaná a problémámat?
A laptopon megpróbáltam biost downgradelni 2.0-ról, de nem találtam régit - ez a legfrissebb bios hozzá.
Igencsak örülnék, hogyha sikerülne a notiba belehackelni a mobil procit - úgy, hogy működjön is. Az asztalinál meg a bios updaten kívül más nem jut eszembe, ezért kérem segítségeteket.
sajátmagam tisztázása végett írom csak, hogy nem állt szándékomban elszemetesíteni a fórum-rootot, de nem találtam meg vmiért ezt a totyikot - pedig kerestem, csak épp sietve indulnom kellett...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Androidos fejegységek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Építő/felújító topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Futás, futópályák
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx