- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shifty01
aktív tag
válasz
tgbzhnujm555 #9366 üzenetére
Köszi!
Sata1 2 v 3? Ez gépfüggő vagy ez szabvány és mind egyfajta?
Sebességben mennyi lenne. Mert ha limiteli a sebességet a csatlakozó akkor inkább hdd-t teszek oda mert felesleges az ssd ha nem tudom kihasználni a sebességét.Gyakorlatilag akkor veszek 1 ilyen tokot és belerakom aztán vissza mint a dvd-t és megy is? Vagy talán kell még valami mást is venni? Teszem azt átalakító v hasonlók
Lehet rosszul látom de amit te linkeltél olyan hatást keltett bennem, hogy ez külső. Nekem olyan kellene ami teljesen beilleszthető a gépbe minél gyorsabb legyen az elérés és ne függjön az usb-től. Vagy talán lehet igy is ugyis használni?
-
tgbzhnujm555
tag
válasz
tgbzhnujm555 #9366 üzenetére
talán egy i5 még belefér, de max csak akkor ha olcsón hozzájutsz, és ha azis érezhetően jobb... kb 2,6-2,7 Ghz... komolyabb tuningra ne számits, mert akkor még a tápot is kéne cserélned
-
AXisBOLD
addikt
válasz
tgbzhnujm555 #9363 üzenetére
kingston marad mert hútzam az időt, de az eladó egyébként is ezt ajánlotta
ok, köszi a tippet!
-
AXisBOLD
addikt
válasz
tgbzhnujm555 #9359 üzenetére
nem csak 1 mudult fogad a gép, 1 GB helyett lesz
akkor Samsung.
köszi!
-
MurdR
veterán
válasz
tgbzhnujm555 #9312 üzenetére
Minden esetre ne rakd bele, amíg nem válaszol Neked, hogy a tápellátás mekkora problémát okozhat.
Áldom a Zeszemet hogy visszaolvastam. -
MurdR
veterán
válasz
tgbzhnujm555 #9310 üzenetére
Nekem anno DellXPS valami többfázisú tápellátás miatt mondta hogy i7 felejtős, ez most jutott eszembe. Hirtelen rákerestem a notidra és i5ig láttam frissítést a HP support fórumon.
Írj neki egy püt, nagyon korrekt figura, nem fog elhajtani.
Mondanál nekem egy chipsetet? (Pl cpuZvel)
-
MurdR
veterán
válasz
tgbzhnujm555 #9308 üzenetére
Hát elfüstölni nem fogod.
-
MurdR
veterán
válasz
tgbzhnujm555 #9306 üzenetére
Szerintem a hűtés nagyobb kérdés mint a +10W.
-
MurdR
veterán
válasz
tgbzhnujm555 #9304 üzenetére
Nekem egy Acer Travelmate notim van, gyárilag B960-nal. Anno DellXPS kolléga nekem nem ajánlotta az i5/i7et, pont a melegedés miatt; ezért én is i3-ra fogok majd cserélni. Milyen pontosan a notid, és mi a felhasználási területe? Dedikált VGA is van benne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest