- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lauterbrunnen
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
Dr.Adonisz #13982 üzenetére
Köszi, bár teljesen biztosan nem tudni e szerint se, csak, hogy valószínűleg 2280-as. A Lenovo oldalán se leltem rá, de ha marad ez a terv, biztos, ami biztos alapon, megnézem a gépben és utólag rendelem meg.
-
Müszi
senior tag
válasz
Dr.Adonisz #13973 üzenetére
Köszi szépen!
Sajnos én sem látok egy videón sem M.2-es csatit viszont ott figyel a kispórolt ODD csatlakozója amit fel lehet használni a benne lévő vinyó csatlakoztatására.
Memória bővítése még kérdéses mert van amelyiken alaplapra integrálva van a gyárilag szerelt 4GB ram és van ahol meg az egy szem slotban figyel. A videódban pl az utóbbi játszik, de itt például a lapra van integrálva ezért még nem tudom, hogy 4 vagy 8 gb-os modul vásárlása lesz a nyerő. -
Vakegérke
félisten
válasz
Dr.Adonisz #13956 üzenetére
Rájöttem, mert a lapitopi Lenovo.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Dr.Adonisz #13954 üzenetére
Köszönöm.
Tartok tőle, hogy nehezebb dolgom lesz. Ahogy a videókban láttam, el kell távolítanom a billentyűzetet, ahhoz meg három szalagkábel csatlakozik. A széthúzásuk nem gond, de vissza is kell dugni, attól vagyok betojva.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Dr.Adonisz #13952 üzenetére
Köszönöm a választ.
Sok videót megnéztem a Youtube-on, ezt is. Azt viszont egyikben sem mondják, hogy hányas torx-ot használnak. Szerdán hozza a lányom a lapitopit. Ha nem tudom kivarázsolni a csavarokat órás csavarhúzóval, legfeljebb veszek egy torx csavarhúzó készletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Hp Laptop Alkatrészek Eladók!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Microsoft Surface Dock 1661 Gyári 90W Töltővel + ajandek mini DP - HDMI kabel
- Dell 19.5V 9.23A 7.4x5.0mm 180W gyári adapter (HA180PM180)
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest