- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ivqkzy-: 2. gépem
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
aszti93 #8758 üzenetére
De lehet, h ki lehetne cserélni másik ventilátorra, csak nem tudom milyenek kompatibilisek vele, ezért nem szoktam ilyenhez tanácsot adni.
Max ha valaki keres, akkor megírom, h a kiszedett ventilátor típusszáma alapján keressen hozzá másikat.Más egy processzort kicserélni, mert azoknak adott foglaltuk van, de ventilátorok ahány noti annyi féle méret.. Aztán lehet, h ezek közt is van szabvány, és amit én eddig ezer félének tartottam, az valójában csak 4-5 fajta, de nem ismerem őket.
Esetleg BIOS-ban van valami menüpont, ami erre vonatkozik, h minimum fordulatszám, de nem minden gép BIOS-a tartalmaz ilyet. Ezeknél többnyire a ventilátor fordulatszámát szabályozni tudó programok se működnek, mert nem férnek hozzá a vezérléshez. (Mint pl. az én gépemben sem.)
"az everest ugye kiírja.."
Ez érdekes, a CPU magok többnyire magasabb hőfokokon üzemelnek, mint ami a CPU. De én pl. ki szoktam venni a pipákat a magok elől, nekem elég ha magát a CPU-t mutatja. Gondolom nem arra irányult a kérdésed, h CPU mag 1, és cpu mag 2 mit jelent ==> kétmagos a processzor.47 fok az rendben van, terhelésnél valamivel feljebb megy, de ez az alja annak a típusnak, úgy látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Alza USB-C Dock - AlzaPower USB-C Dock Station 5in1 black
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- 17,3"-os FULL HD LED LCD 30 pines képernyő B173HAN01.0
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest