- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
drmazsi
aktív tag
válasz
Thunderzolee #8383 üzenetére
SZia.
Sikerült a processzor csere, az volt a probléma amit elképzeltünk, processzor limit volt a régivel, de az új processzorral hasít a gép!!
Egy intel i5 3320m ment bele, nem volt drága (18e ft)
Semmi bios frissítés nem kellett, csak az intel driver frissítése (mivel egy b970ről lett cserélve, a hd 4000 driver ment fel az ujjal)Azota minden ok, a proc max 74 fokon volt, szóval a hűtés ia megbírkózik vele. (105 C-ig van a működési tartománya)
Köszi a segítséget!
Big UP!
-
drmazsi
aktív tag
válasz
Thunderzolee #8383 üzenetére
SZia. Köszi az oldalt, keresek rajta valami procit.
Igen, ugy béztem eddig, és 100%-os terheltség mellett szaggat/laggol.. Akkor ez a probléma.
Levettem kisebb felbontásra is, de ugyan az a probléma, 1024x768 on ugyan ugy, mint 1366x768Igazából F1-es játékokkal és Fifákkal játszok ezen a laptopon, meg skyrim illetve sims3.
Semmi Battlefield 3 ultra, meg ilyenekre nem akartam használni, de azért ezeket elkéne vinni.. Már ott ideges lettem, amikor Fifa meccs közben belaggolt.. pedig oda nem kell nagy gépteljesítmény..Köszi a segítséget, remélem procicsere segít, max még 7200rpm-es winchestert bele, vagy ssd-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy ruhás topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Spórolós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- EXP GDC Beast V8.5c eGPU dokkoló
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged