- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
groland24
csendes tag
válasz
pedrosh #8353 üzenetére
Én a G550-ben a T4500-as procit cseréltem T7250-re. Előtte a T7500-at próbáltam, de a BIOS nem támogatta. A gép működött, az OS felismerte a procit, de hiba üzenettel indult No microcode for alternate CPU, valami ilyesmivel. Szerintem még a T6600 is jó. A proci csere, memória bővítés és SSD kombináció egy egészen jó gépet eredményezett nálam. És egy korábbi hozzászólással ellentétben a GL40 chipset kezeli a 800-as procikat.
-
válasz
pedrosh #8353 üzenetére
A T3100-as az Socket P-s foglalatú.
Ezeket kezeli:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Socket_PDe mivel GL40, ezért lehet, h csak 667-es FSB-t visz.
Tegyél fel egy CPU-Z-t, és olvasd ki, h a benne levő processzor mekkora FSB-vel megy,
Ha csak 667-en, akkor nem visz nagyobb FSB-t a chipset, de ha 800-on, akkor tehetsz bele nagyobb FSB-s processzort is, mert a chipset valójában nem GL40, hanem PM45.(ha visszakeresel a topicban, van rá sok példa, h a GL40 valójában teljes értékű PM45.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged