- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
Új hozzászólás Aktív témák
-
ro_bert17
őstag
Pont egy ilyen átalakítót láttam az aprón pár napja, elég olcsón. Ezért gondolkodtam el ezen a lehetőségen. Folytatva, hogy közben Neked, Tim82-nek, és PeachMan-nek is megköszönjem megtiszelő válaszaitokat, egy (pontosabban kettő) nagyon régi P4-es FS/Gericom notebookhoz kellene. Sajnos ennek a két notebooknak meg vannak számolva a hónapjai, ezért túl sokat már nem szeretnék költeni rájuk. Viszont arra gondlotam, hogy egy beépített sata/ssd tovább vihető a következő gépbe, ha a beépítés nem ütközik "elvi" akadályba. A hely hiány nekem is eszembe jutott, de ez olyan régi gép, amelyben asztali ram van, vagyis túl sokat nem spóroltak a hellyel. Szerintem lehet beférne, bár ezt a hétvégén inkább megnézem. (igaz, tutibb megoldás lehetne az microsata-s 1,8-as storage)
Szóval számomra az a lényeg, hogy elviekben megoldható, ha belefér, és nem járna túl sok anyagi ráfordítással, hogy a bennük levő tetű lassú, döglődő hdd-k leváltásra kerüljenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Dell WD19S / 180W adapter
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged