Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szipoly
tag
válasz
Firstline14 #6699 üzenetére
Szia!
Most egy kicsit összekeveredtem. Ez alapján csak az egymagos Celeron M-eket támogatha a chipseted. thunderzolee viszoont még ezt linkelte, és helyenként olvastam, hogy T5***-es cpu-val és gond nélkül működött. Csak az tudom mondani, hogy próbáld meg, ha gondolod, egy bios frissítés elképzelhető, hogy szükséges lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- 8db Lenovo Privacy filter folia, bontatlan. 14"
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Microsoft Surface Dock 1661 Gyári 90W Töltővel + ajandek mini DP - HDMI kabel
- Asus ROG Strix Scar 2 704GV Alkatrésznek!
- Dell 19.5V 9.23A 7.4x5.0mm 180W gyári adapter (HA180PM180)
Üzleti előfizetők hirdetései
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest