Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Thunderzolee

veterán

válasz moltam #6351 üzenetére

Nem igazán találtam róla információt.
    Ráadásul a Samu 300E VGA upgrade címszavakkal való keresés behozta szinte az összes nagy tesztoldalnak ezen notiról szóló ismertetőjét, mivel rendre az összes oldalon hivatkoznak rá, h az előző generációs 520-as VGA-nál erősebb. :U

Alapból ezeket a gépeket úgy szerelik, h a dedikált kártyákat is ráforrasztják az alaplapra. És mivel külön nem találtam említést róla, h MXM-es lenne-e, ezért ezt tekintem standardnak ebben az esetben is.

A VGA sem utólag nem beépíthető, se nem cserélhető.

A B9százas Pentiumokban HD2000 IGP van, ahogy azt írtad is.
    Ha a processzort kicseréled egy második generációs Core i3-asra (Core i3 2××0), akkor azokban már HD3000 IGP van. Valamivel erősebb; de hogy megnyugtassalak, az nVidia GT520MX sem gamer kártya, alig tud többet a prociba integrált Inteles IGP-knél, ellenben jóval többet fogyaszt, és fűti a gépet feleslegesen.
    A foglalat a harmadik generációs Core i procikat is támogatja, ha a BIOS lekezeli, akkor egy Core i3 3××0 processzorral ismét elérsz némi gyorsulást, mert azokban már Intel HD4000 IGP van. :D

Az ilyen kihagyott VGA amúgy sem csak úgy kiteszem-beteszem/beforrasztom alapon működne ez esetben, mivel a meleget a ventillátor felé szállító hőcső is másmilyen, mint azokban a gépekben, ahol már benne van egy VGA gyárilag.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés