- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem igazán találtam róla információt.
Ráadásul a Samu 300E VGA upgrade címszavakkal való keresés behozta szinte az összes nagy tesztoldalnak ezen notiról szóló ismertetőjét, mivel rendre az összes oldalon hivatkoznak rá, h az előző generációs 520-as VGA-nál erősebb.Alapból ezeket a gépeket úgy szerelik, h a dedikált kártyákat is ráforrasztják az alaplapra. És mivel külön nem találtam említést róla, h MXM-es lenne-e, ezért ezt tekintem standardnak ebben az esetben is.
A VGA sem utólag nem beépíthető, se nem cserélhető.
A B9százas Pentiumokban HD2000 IGP van, ahogy azt írtad is.
Ha a processzort kicseréled egy második generációs Core i3-asra (Core i3 2××0), akkor azokban már HD3000 IGP van. Valamivel erősebb; de hogy megnyugtassalak, az nVidia GT520MX sem gamer kártya, alig tud többet a prociba integrált Inteles IGP-knél, ellenben jóval többet fogyaszt, és fűti a gépet feleslegesen.
A foglalat a harmadik generációs Core i procikat is támogatja, ha a BIOS lekezeli, akkor egy Core i3 3××0 processzorral ismét elérsz némi gyorsulást, mert azokban már Intel HD4000 IGP van.Az ilyen kihagyott VGA amúgy sem csak úgy kiteszem-beteszem/beforrasztom alapon működne ez esetben, mivel a meleget a ventillátor felé szállító hőcső is másmilyen, mint azokban a gépekben, ahol már benne van egy VGA gyárilag.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest