- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
válasz
Thunderzolee #13245 üzenetére
Ebayről rendeltem típus alapján kijelzőt. 18k HUF lett mindennel együtt. Természetesen a rendelésnél egyezett a cikkszám, mondom
fasza. Héten megjött most csomagolom ki, hátkurváranem egyezik a cikkszám a kijelzőn azzal amit rendeltem, valami nóném kínai gyártmány. Szét is bontottam a kijelzőt, mert mondom azért megnézem, hogy jó-e, mert ha passzol akkor nem csinálok botrányt. Beteszem csatlakoztatom akksi be és gép indít. Felirat nincs, mármint bios felirat, se egyéb kép, de fél perc után lett háttérvilágítás fekete képernyőre. Visszaraktam az eredetit hogy lecsekkojam szerelés közben nem-e tettem tönkre a kábelt. Gyárival van kép, akkor újra nekiálltam a cserének, hogy megnézzem jó-e. Másodjára már háttérvilágítás se volt, itt már azagyfaszutolért. Ismét visszaraktam a gyárit ismét jó volt. Mondom megpróbálom még harmadjára, és sikerült pedig előtte is normálisan csatlakoztattam azt a nyamvadt kábelt.... Első akarom mondani harmadik próbára jónak tűnik a kijelző. Fényerő állítás működik, képminőség és betekintés rendben van, halott pixelt nem látok, de pár darab nem is vágna földhöz. Márcsak a fóliát kell lehúznom róla és csavarozni a gépbe, ha ez meg van, akkor leszek csak nyugodt..
Elnézést, de ezt ki kellett gyorsan írnom magamból. -
kromatika
veterán
válasz
Thunderzolee #13245 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Le Mans Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- HP Alkatrészek eladók!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged