- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- No Voice in the Galaxy
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KISDUCK
addikt
válasz
Thunderzolee #13245 üzenetére
Ebayről rendeltem típus alapján kijelzőt. 18k HUF lett mindennel együtt. Természetesen a rendelésnél egyezett a cikkszám, mondom
fasza. Héten megjött most csomagolom ki, hátkurváranem egyezik a cikkszám a kijelzőn azzal amit rendeltem, valami nóném kínai gyártmány. Szét is bontottam a kijelzőt, mert mondom azért megnézem, hogy jó-e, mert ha passzol akkor nem csinálok botrányt. Beteszem csatlakoztatom akksi be és gép indít. Felirat nincs, mármint bios felirat, se egyéb kép, de fél perc után lett háttérvilágítás fekete képernyőre. Visszaraktam az eredetit hogy lecsekkojam szerelés közben nem-e tettem tönkre a kábelt. Gyárival van kép, akkor újra nekiálltam a cserének, hogy megnézzem jó-e. Másodjára már háttérvilágítás se volt, itt már azagyfaszutolért. Ismét visszaraktam a gyárit ismét jó volt. Mondom megpróbálom még harmadjára, és sikerült pedig előtte is normálisan csatlakoztattam azt a nyamvadt kábelt.... Első akarom mondani harmadik próbára jónak tűnik a kijelző. Fényerő állítás működik, képminőség és betekintés rendben van, halott pixelt nem látok, de pár darab nem is vágna földhöz. Márcsak a fóliát kell lehúznom róla és csavarozni a gépbe, ha ez meg van, akkor leszek csak nyugodt..
Elnézést, de ezt ki kellett gyorsan írnom magamból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Max
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged