Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Thunderzolee #12493 üzenetére
Sok helyen olvasott tapasztalatok alapján a T8***-ek kicsit kevésbé melegszenek és valamivel kevesebbet is fogyasztanak, mint a (4 MB L2 cache-s) T7***-ek, hiába tartoznak ugyanabba a TDP osztályba. Valamivel erősebbek is, a picit kisebb L2 cache ellenére, de persze ez nüansznyi különbség.
T8300-at én emlékeim szerint holland eBay-es eladótól olyan 3k-ért rendeltem postázással együtt és hasonló árban nem nehéz ott kifogni ilyen vételt. Kínából valószínűleg még olcsóbban is menne, csak ugye ott legalább 2-3 hét, amíg megjön. Én két magos T3000 Cerkát váltottam vele apósjelöltem notijában, ahhoz képest kifejezetten nagy előrelépésnek bizonyult.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fogyjunk le!
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz i7-14700HX 20mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest