- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hedgehog01 #10589 üzenetére
Így van, a videokártya a leggyengébb láncszem.
Ebben MXM-A modul van.
Amit kinéztél, az meg MXM-B. --> Nem lehet beletenni.http://www.mxm-upgrade.com/Tech_30.html
Ő MXM modulok beszerzésével foglalkozik, neki írjál, kérdezd meg, 425-ösnél van-e nagyobb MXM-A-s modul. (De szerintem nem nagyon lesz.)
Ami erősebb lenne, az már MXM-B-s, de sajnos fizikailag nem fér bele a gépedbe. Meg valószínűleg tápellátási/hűtési problémák is felléphetnének, bár erre már nem kerestem rá, mivel láttam, h a kisebbik fajta a kártya, így a nagyobbakat nem lehet beletenni.Sajnos ezek a mobil alkatrészekből összerakott cuccok netezni, filmekhez, meg officera tökjók, de játékra, ahogy a legtöbb notebook sem, ezek sem használhatók különösebben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest