- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hedgehog01 #10589 üzenetére
Így van, a videokártya a leggyengébb láncszem.
Ebben MXM-A modul van.
Amit kinéztél, az meg MXM-B. --> Nem lehet beletenni.http://www.mxm-upgrade.com/Tech_30.html
Ő MXM modulok beszerzésével foglalkozik, neki írjál, kérdezd meg, 425-ösnél van-e nagyobb MXM-A-s modul. (De szerintem nem nagyon lesz.)
Ami erősebb lenne, az már MXM-B-s, de sajnos fizikailag nem fér bele a gépedbe. Meg valószínűleg tápellátási/hűtési problémák is felléphetnének, bár erre már nem kerestem rá, mivel láttam, h a kisebbik fajta a kártya, így a nagyobbakat nem lehet beletenni.Sajnos ezek a mobil alkatrészekből összerakott cuccok netezni, filmekhez, meg officera tökjók, de játékra, ahogy a legtöbb notebook sem, ezek sem használhatók különösebben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest