Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: 2025 dude
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
magyar1997
tag
Üdv!
Egy Clevo D870P laptoppal rendelkezek. A helyzet az, hogy a fedlap megvan repedve, ahogyan a képen látható. (A fedlap mindkét szélén vagy hogy mondjam, a lényeg hogy mindkét oldalon.) Felnyitva nem nagyon, csak lecsukva látszik vészesebbnek. Ugye, ez egy 17 colos laptop, és a kérdésem az, hogy egy ehhez való fedlap mennyibe kerülhet? Utána néztem már, de nem nagyon találtam árt. Meg akkor már zsanért is kéne cserélni szerintem, vagy nem annyira értek ehhez.Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HP Elite Thunderbolt 3 dokkoló/ HP Zbook Thunderbolt 3 dokkoló
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest