Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shifty01
aktív tag
válasz
janos80 #9446 üzenetére
Ez reálisan mutatja hálaistennek, mert ugye ahány irási cikluson átesett, annyival kevesebbre lesz képes, igy pontosan megállapítható mennyire van elhasználódva.
5%nál sem kell aggódni, mert ha jol tudom, ahogy 1 blokk eléri az irási ciklusa plafonját az megszünik müködni igy a felhasználható terület csökken.
Most mondok 1 számot az egyszerűség kedvéért. ujonnan lát 100 blokkot és abból 60 elhasználódik csak 40et lát a gép a maradék 60at nem tudja kezelni mert nem irható/olvasható.Hallottam már olyan ssdről is ami elosztja ezeket és igy egyenleten használódi kel és nem jelentkezik az amit mondtam, hogy 1 részét nem látja.
#lady
TDP 35WEhhez kellene még az alaplap. Mindjárt kutakodok kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Projektor topic
- Suzuki topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest