Hirdetés
- gerner1
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
A hütéssel nem lesz gond.
Igen, paszta kell majd a processzorra.
A garancia miatti processzor visszarakására úgy értem, némelyik gyártónál szokott lenni kis ragasztós papír bizonyos helyeken, h csak azt eltépve lehessen szétszedni a gépet. Nem tudom a Lenovo hogy áll ezzel, ha nincs ilyen, akkor nem gond a processzor csere, de ha van, akkor roncsolás mentesen aligha lehet eltávolítani. Erre gondoltam, mikor azt írtam, h az eredeti állapotban kell visszaadni a gépet garanciális javítás esetén.
Esetleg a másik notebookos topicban kérdezz rá, vagy a márka-specifikus topicban, esetleg a garanciális szervizben is vállalnak processzor cserét, és akkor nem ugrik a gari, csak hát ugye ez pénzbe kerül.
De legfőképpen azon fog múlni szerintem ez az egész, h találsz-e hozzá megfelelő árban másik processzort.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest