Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
SFAkos
aktív tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Köszi a választ, akkor majd utánanézegetek. Ilyen hővezető paszta nem kell rá ha cserélem? Lehet hülyeséget kérdezek, csak még régen amikor cseréltem asztaliba volt valami ilyesmi...
Bár lehet inkább szakemberre bíznám a dolgot, gondolom azért nem olyan drágán tud valaki segíteni. Igen én is ezen gondolkodtam meghagyom a régit, mert gondolom sokat nem adnának érte, ha kéne egyáltalán valakinek és akkor garinál vissza lehet rakni azt... De ne legyen rá szükség
Szóval 35w-ig akármilyen gyors a processzor bírja fogni a hütés?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Bár lehet inkább szakemberre bíznám a dolgot, gondolom azért nem olyan drágán tud valaki segíteni. Igen én is ezen gondolkodtam meghagyom a régit, mert gondolom sokat nem adnának érte, ha kéne egyáltalán valakinek és akkor garinál vissza lehet rakni azt... De ne legyen rá szükség
Pyttawrx