Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
SFAkos
aktív tag
válasz
Thunderzolee #8463 üzenetére
Köszi a választ, akkor majd utánanézegetek. Ilyen hővezető paszta nem kell rá ha cserélem? Lehet hülyeséget kérdezek, csak még régen amikor cseréltem asztaliba volt valami ilyesmi...
Bár lehet inkább szakemberre bíznám a dolgot, gondolom azért nem olyan drágán tud valaki segíteni. Igen én is ezen gondolkodtam meghagyom a régit, mert gondolom sokat nem adnának érte, ha kéne egyáltalán valakinek és akkor garinál vissza lehet rakni azt... De ne legyen rá szükség
Szóval 35w-ig akármilyen gyors a processzor bírja fogni a hütés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Thinkpad 12 V - 9 V DCDC autós töltő
- Laptop hűtő bazár! - AKCIÓ!! MINDEN 1000FT
- HP USB-C-dokkoló G5 (5TW10AA)
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest