Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Re
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Amikor minden lakásom Faraday Kalitkában van! :D
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Keresgettem még itt közben infót fórumokban, a Notebookreview-en van egy kimondottan GL40 chipset topic. Találtam benne egy részt, ahol a P8600-ról kérdezik, hogy megfér-e vele, és ott mondják, hogy nem mert a GL40 csak 800 mHz-ig visz.
Na, hát ezen meglepődtem, mert linkeltetek egy összehasonlítást, és abban tényleg az volt, hogy 667 mHz-ig viszi, és akkor leszűrtük belőle, hogy mivel a mostani processzor 800 mHz-n fut, valszeg a gépemben GM45-van. Itt ez a link.
Nade, a Notebookreview fórumba is adtak meg linket, szintén a Intel oldaláról, ott meg tök mást ír a kézikönyv, azt, hogy a GL40 800 mHz-ig bírja, nem 667-ig, és DDR3-at is visz. Ez meg itt van.
Be kell ütni a keresőbe, hogy GL40, és kiadja egyből, hogy specifikációk.
Most teljesen tanácstalan vagyok akkor. Lehet mégis csak sima GL40 van a gépben? Csak azért kérdem, mert a P8800 rendelést még le tudom mondani, és az meg 1066 mHz-s.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- 17,3 Full HD laptop kijelző, LP173WF1(TL)(B3)
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx