- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázs1986
őstag
válasz
Thunderzolee #7403 üzenetére
Nem tudom, talán berögződés, hogy azonosnak kell lennie, de én is jobban örülök, ha azonos a két modul. Meg hát...így elkel
Minden esetre én is szívesebben látom egy gépben, ha egymással szorosan összefüggő hw elemek valamilyen szinten azonosak
Na, akkor lényegében ott vagyok, ahol a part szakadTehát jelenleg még kb. mindegy, későbbi fejlesztésnél viszont jól jönne...kérdés, hogy lesz-e valamikor procicsere
Na itt akkor tényleg az ár fog dönteni, bár elvileg minimális a diffi...szóval van esély 1600-ra.
Azért gondoltam 1Gb RAMDisk-et, mert van, hogy IE, Fox, és Chrome is megy párhuzamosan (weblap kinézet teszteknél), a Chrome-ot pedig (mint általában) ilyenkor is minimum 8-10 füllel használom (bár ez nem sok...az valahol 50 körül kezdődne). Még az is megfordult a fejemben, hogy oda is telepíteném őket (kivéve persze IE)...de ezt lehet, hogy mégsem lépem meg.
Az átfogó SSD tesztet én is elolvastam márka / típus választás előtt, és a Windows 7 és 8 SSD-vel cikket is (utóbbinál kérdeztem is a wear leveling-nek általam számított (gyártó b*szott közzétenni) meghagyott hely elegendőségével kapcsolatban), úgyhogy tiszta sor, hogy nem kell annyira cirógatni...de valahogy az "új, vigyázok rá" érzés nem hagy békén. De mint írtam, majd ha az első fellángolás alábbhagy, megszűnik ez
...de ezt megírták már az első PH-s ismertetőkben is, még évekkel ezelőtt, mikor a Trim még nem is volt elterjedve. A TRIM jelenléte ha jól emlékszem, nem növeli az élettartamot...ha befolyással van rá, akkor inkább csökkenti, hiszen 1 alkalom helyett 2 alkalommal ír (1 törlésnél, 1 új beírásnál).Köszönöm a segítséget, most már kb. képbe kerültem a nagy RAM dilemmámban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mazda topik
- Építő/felújító topik
- VR topik
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- BONTATLAN!!!! ELADÓ Lenovo ThinkPad Ultra Dock - 135W EU (40AJ0135EU)
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged