- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Három júniusi képem
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kalmika27 #6630 üzenetére
Hát nem nagyon használtál mondatvégi/közbeni írásjeleket, de ha jól értem, a noti saját kijelzője nem működik, csak külső kijelzővel lehet használni.
Viszont már cserélve lett a kijelző, a kábel jó, és a gombokat is próbáltad.
FN + F6: ki/be kapcsolja a kijelzőt.
FN + F5: váltogat a külső kijelző, és a belső kijelző közt.BIOS-ban meg nincs ilyen opció, úgy néztem.
Hmm.. szép tutorial van a szereléshez a manualban..Hát nincs ötletem, esetleg próbáld meg itt:
itcafe.hu/tema/azonnali_notebookos_kerdesek_oraja/friss.html
Vagy aki a kijelzőt cserélte, az nem mondott esetleg valamit? Csak jobban ért hozzá. Ennyi erővel az is lehet, a kijelző nem is rossz. Inverter pl. jól működik?
Nem nagyon tudok hozzászólni, én asszem nem tudok segíteniebben a topicban meg inkább csak én válaszolgatok a kérdésekre, ezért javaslom inkább, h máshol is érdeklődj.
Esetleg az aprók közt vannak akik kijelzőcserével foglalkoznak, őket ha megkérdezed, talán tudnak javasolni valami használható kiindulási pontot.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 840 G5 / 840 G6 magyar billentyűzet.
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest