- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kalmika27 #6630 üzenetére
Hát nem nagyon használtál mondatvégi/közbeni írásjeleket, de ha jól értem, a noti saját kijelzője nem működik, csak külső kijelzővel lehet használni.
Viszont már cserélve lett a kijelző, a kábel jó, és a gombokat is próbáltad.
FN + F6: ki/be kapcsolja a kijelzőt.
FN + F5: váltogat a külső kijelző, és a belső kijelző közt.BIOS-ban meg nincs ilyen opció, úgy néztem.
Hmm.. szép tutorial van a szereléshez a manualban..Hát nincs ötletem, esetleg próbáld meg itt:
itcafe.hu/tema/azonnali_notebookos_kerdesek_oraja/friss.html
Vagy aki a kijelzőt cserélte, az nem mondott esetleg valamit? Csak jobban ért hozzá. Ennyi erővel az is lehet, a kijelző nem is rossz. Inverter pl. jól működik?
Nem nagyon tudok hozzászólni, én asszem nem tudok segíteniebben a topicban meg inkább csak én válaszolgatok a kérdésekre, ezért javaslom inkább, h máshol is érdeklődj.
Esetleg az aprók közt vannak akik kijelzőcserével foglalkoznak, őket ha megkérdezed, talán tudnak javasolni valami használható kiindulási pontot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Dell 19.5V 9.23A 7.4x5.0mm 180W gyári adapter (HA180PM180)
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- ELADÓ Lenovo ThinkPad Ultra Dock - 135W EU (40AJ0135EU)
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest