Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elképzelni se tudom, h miért nem rakta a HP bele a listába az i3 330-ast.
Még arra gondoltam, talán később dobta a piacra az Intel, mint a többit; de nem, mert a 350-essel egy időben jelent meg.Egyébként ez viszonylag gyakran előfordul, h ilyesmi felsorolásból kifelejtenek a noti gyártók egy-egy procit.
Nem aggódnék, h nem viszi.

Az Intel HD nem hiszem, h bármilyen negatív hatással lenne, (ezért nem is említettem meg), a listán szereplő többi prociban is van, azok pedig javasoltak ebbe a modellbe. Inkább örülj, a 35Wattos TDP jótékonyan fog hatni a hűtésre.
Hol mertek olyat írni, h a HM55 nem vinné a legkisebb i3-ast?
Ez egy olyan dolog, amit meg se nézek, az Intel féle dokumentációban számtalanszor láttam már, h miket visz az ötvenes sorozatú chipkészlet.A notihoz kétféle BIOS érhető el, az első a 390-es proci támogatásást segíti elő, a másik a hőtermelés kordában tartásához nyújt hatékonyabb segítséget.
De ha bele tudod próbálni, mielőtt kifizeted, akkor érdemes kipróbálni, beszéld meg az eladóval.
De 100%, h mennie kell.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Farming Simulator 25
- Revolut
- OLED monitor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Laptop kijelző FullHD IPS 15,6" eladó 6db
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- ROG Ranger BP2500 Laptop Hátizsák
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx