- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
Új hozzászólás Aktív témák
-
eketomy
senior tag
válasz
spartan1 #5409 üzenetére
hali!
barátnőmnek is volt egy fujitsu gépe, majdnem olyan mint a tied! u.ezzel a hibajelenséggel. nalunk az volt a probléma hogy iszonyat gyenge volt a gép 2GB ramhoz kevés volt az a proci meg az a vga ami benne volt. nálam is xp telepítés után ahogy felmentem netezni, már 100%-on pörkölt a proci. a hibajelenség akkor szünt meg ha kikapcsoltam a wifi-t és ha csak sima utp kábelen neteztem.
valamiért amikor bekapcsoltam a wifi kártyát már megis ugrott a proci kihasználtság 100%-ra. egyszóval vagy próbálj meg másik wifi kártyát szerezni bele (bár sztem u.úgy nem lesz jó a konfig miatt) vagy erősebb proci kellene bele (csak ha jóltudom ezekbe 2magos procik nem mennek) vagy utp kábelről netezz. (ezt mindenképp próbáld meg hátha nem is ez a baj)üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest